Bootje Huren IBIZA – Shanti’s IBIZA Services

BOOTJE HUREN IBIZA - Shanti's IBIZA SERVICES

Bootje Huren IBIZA – Shanti’s IBIZA Services

Zin om je vakantieplezier te verdubbelen? Wat dacht je van een bootje huren IBIZA?

Wij kunnen van alles voor je regelen; bijvoorbeeld een mooie zeiltocht of een dag op een snelle RIB. Je kunt een bootje huren en zelf besturen, dan heb je een internationaal vaarbewijs nodig. Maar eigenlijk is het wel zo verstandig en relaxed om een bootje met een kapitein te regelen, die je ook echt alle prachtige plekjes kan laten zien en de wateren goed kent.

Je kunt ervoor kiezen richting het ruige en rustige Noorden te varen of voor een dag richting Formentera. De overtocht is al gaaf! Wie weet komen jullie dolfijnen tegen. Eenmaal daar aangekomen is het heerlijk snorkelen en dobberen rond dit mooie eiland. Ook kun je je af laten zetten voor een lekkere lunch in één van de gave strandtentjes daar. Of je neemt je eigen picknick mee voor op een hagelwit strand. It’s up to you!

Een halve dag, of een hele dag heerlijk op het water hangen…

Geef ons je wensen door en wij sturen je de mogelijkheden.
Want IBIZA is de moeite waard ook vanaf de zee bewonderd te worden!

Wat denk je, een bootje huren IBIZA? Er is zoveel te beleven in en op de wateren rondom IBIZA en FORMENTERA. Daarbij kun je op het water de drukte van de stranden in de zomermaanden perfect ontlopen. Het water van de Middellandse Zee is vanaf mei tot en met oktober heerlijk om in te zwemmen. Shantibiza kan hierin bemiddelen, laat je vakantiewens weten en wij helpen met een bootje huren. IBIZA is het waard!

BOOTJE HUREN IBIZA - Shanti's IBIZA SERVICES

Naast Ibiza villa’s in alle prijsklassen, kan Shantibiza helpen met het realiseren van je droomvakantie. Bel Shanti: +31(0)625026841

Bootje Huren IBIZA – Shanti’s IBIZA Services