Duiken op IBIZA – Snorkelen op IBIZA

DUIKEN OP IBIZA - Shanti's IBIZA SERVICES

Duiken op IBIZA – Shanti’s IBIZA Services

Onder professionele begeleiding de allermooiste plekjes in de zee rondom IBIZA ontdekken. Dat zou een perfecte besteding van je vakantie op IBIZA kunnen zijn! Ga heerlijk duiken op IBIZA!

Als je ervan droomt om te duiken op IBIZA, kunnen wij je in contact brengen met Juan. Juan is Master Diver en in het bezit van alle PADI en IANTD instructeurs brevetten. Juan regelt je duikpak en duikapparatuur en heeft een snelle RIB boot om de gaafste plekken met je op te zoeken! Je kunt lessen bij hem volgen of als je al ervaren bent, samen met hem onder water gaan kijken.

Voor een fantastische duiktocht en voor een onvergetelijke dag op IBIZA! Shantibiza helpt je graag met het realiseren van je droomvakantie. Mail ons je wensen en we laten het gebeuren!

Duiktip:
5 Top Dive Sites in IBIZA – Sleeping with the fishes? Of binnenin Es Védra, maar alleen via onderwatergrotten? Check it out!

Over Duiken op IBIZA:
Het kristalhelder water en een spectaculaire 200 km aan kustlijn betekent dat Ibiza een populaire plek is om te gaan duiken. Je kunt tijdens een of meerdere duiken alles leren over de zeebodem, koraal en kleurrijke vissen van Ibiza. Het feit dat het eiland een topbestemming is voor duikliefhebbers wordt extra onderstreept door internationale waardering. Zo is de zee in het National Park van Las Salinas van grote ecologische waarde en kreeg het in 1999 de status van World Heritage door UNESCO.

DUIKFACTS IBIZA

  • Zicht: 20 – 40 meter (afhankelijk van de stroming), soms nog veel meer
  • Watertemperatuur: tussen 14 (winter) en 27 (zomer) graden
  • Beste tijd: april – september
  • Mogelijkheden: nachtduiken, grotduiken, wrakduiken, koraal, zeeleven

Wil je duiken op IBIZA? Shantibiza helpt met het realiseren van je droomvakantie. Bel Shanti: +31(0)625026841

DUIKEN OP IBIZA - JUAN

Duiken op IBIZA – Shanti’s IBIZA Services