Fietsen op IBIZA – Shanti’s IBIZA Services

FIETSEN OP IBIZA - Shanti's IBIZA SERVICES

Fietsen op IBIZA- Shanti’s IBIZA Services

Onder professionele begeleiding fietsen op IBIZA en zo de allermooiste plekjes ontdekken. Daar waar je lopend of met de auto absoluut niet bij zou kunnen komen. De totale rust in het bos ervaren of van de ongerepte uitzichten genieten langs de kust, het is werkelijk prachtig. En echt, die heuveltjes zijn nog pittig genoeg, dus wat conditie opbouwen van tevoren is een goed idee. Maar gelukkig zijn er ook hele stukken op het eiland die fietsen voor het hele gezin mogelijk maken, bijvoorbeeld rond Cala Bassa of langs de zoutvelden van Las Salinas.

Fietsen op IBIZA is een geweldige manier om een onvergetelijke dag op het eiland mee te maken.

Je kunt kiezen voor een mountainbike tocht waarmee je de meest afgelegen landweggetjes en bospaadjes gaat ontdekken. Zo kom je echt door het onontdekte IBIZA. Het gebruikte materiaal is geheel up-to-date. Er is keuze uit diverse merken 26″ of 29″, fully’s of hardtails en er wordt zelfs met ‘lefty’s’ gefietst voor de liefhebbers onder ons. Het is heerlijk als al dat moois voor je klaarstaat om het eiland mee te temmen!

En als je liever op het asfalt blijft staat er een moderne racefiets voor je klaar. Ook die zijn altijd schoon en goed onderhouden. Je wilt niet met panne stilstaan onderweg. Onze gidsen komen je thuis ophalen of je kunt een ontmoetingsplek met ze afspreken, allemaal geen probleem!

Shantibiza heeft ervaring met enkele prima gidsen op het eiland en bemiddelt hier dan ook in om je te helpen je droomvakantie waar te maken!

Mail ons je wensen en we doen je een passend voorstel.

Biking tip:
20 favoriete routes op IBIZA – Offroad & onroad routes inclusief kaarten. Level: Easy (Green) tot Extreme (Black). Deze informatie komt van het ‘VVV IBIZA’. De routes zijn super, we hebben de meeste gereden. NB: de Extreme (Black) routes zijn precies dat… extreem.

Naast Ibiza villa’s in alle prijsklassen, kan Shantibiza helpen met het realiseren van je droomvakantie. Voor meer informatie, bel Shanti: +31(0)625026841

Fietsen op IBIZA - Shanti's IBIZA SERVICES

Fietsen op IBIZA – Shanti’s IBIZA Services