Kok aan Huis – Shanti’s IBIZA Services

Kok aan Huis - Shanti's IBIZA SERVICES

Kok aan Huis – Shanti’s IBIZA Services

Heb je wat te vieren? Regelen wij een kok aan huis!

Of vier je gewoon het leven en wil je in je eigen villa verwend worden met de heerlijkste maaltijden? Omdat je wilt genieten van de rust thuis of omdat je kleine kindjes hebt die op deze manier lekker op tijd in hun bedje kunnen liggen terwijl jullie genieten van een avondje uit thuis.

Dat kan! Wij regelen een zeer ervaren chef voor je die bij je thuis komt. Of het nou gaat om een uitgebreid ontbijtbuffet of een lange lazy lunch. Een BBQ met vrienden of een Spaanse paëlla avond? Verzin het maar en onze kok aan huis gaat voor je aan de slag!

Voor inspiratie geven we je nog even wat traditionele Ibicenco gerechten:

De keuken van Ibiza is eenvoudig en veel gerechten zijn eenpansgerechten. Varkensvlees en vis worden veel gebruikt. Een typisch gerecht van Ibiza is de sofrit pagès, een eenpansgerecht met kip, lam en varkensvlees en daarnaast nog de worstsoorten butifarra en sobrasada, die kenmerkend zijn voor de Balearen. Andere traditionele gerechten zijn borrida de rajada, rog met amandelsaus, arròs a la bruta, rijst met inktvis, en bullit de peix, een eenpansgerecht met verschillende soorten vis en aardappelen. Als dessert kunt u kiezen voor greixonera of flan. Het eerste is een pudding van ensaimadas, een soort koffiebroodjes en het laatste is vanillepudding met karamelsaus.

De kok aan huis maakt deze en andere gerechten met liefde voor je klaar!

Ook kunnen er mooie picknicks op de meest geweldige locaties geregeld worden.

Shantibiza helpt je graag met het realiseren van je droomvakantie. Mail ons je wensen en we doen je een passend voorstel!

Naast Ibiza villa’s in alle prijsklassen, kan Shantibiza helpen met het realiseren van je droomvakantie. Voor meer informatie, bel Shanti: +31(0)625026841

Kok aan Huis - Shanti's IBIZA SERVICES

Kok aan Huis – Shanti’s IBIZA Services