Auto Huren IBIZA – Shanti’s IBIZA Vakantie Tips

AUTO HUREN IBIZA - Ibiza Stad

Auto Huren IBIZA – Shanti’s IBIZA Vakantie Tips

Shantibiza geeft de beste IBIZA vakantie tips, ook over een auto huren op IBIZA. Na jarenlange ervaring op het eiland, ook in de drukke zomermaanden, weten we precies wat wél en wat niet werkt op IBIZA. We helpen je graag!

Check dit eerst voor de beste auto huren IBIZA aanbiedingen

Op en rondom het vliegveld van IBIZA zijn diverse opties om een huurauto tijdens je vakantie te regelen. Maar juist omdat er best veel keus is, is het goed om van tevoren te checken waar je het best terecht kunt. Daarom hier wat tips over auto’s huren op IBIZA die zeker handig kunnen zijn bij je beslissing!

Om te beginnen zijn er sites je de laagste huurtarieven kunt vinden, Rentalcars.com is daar veruit de makkelijkste van:

RENTALCARS.com zoekt, vergelijkt en bespaart door alle autoverhuur aanbieders op IBIZA met elkaar te vergelijken. Vul je vakantieperiode in en in realtime zie je alle tarieven op een overzichtelijke pagina.

AUTO HUREN IBIZA

AUTO HUREN IBIZA

Auto Huren IBIZA – Shanti’s IBIZA Vakantie Tips

Maar dan ben je er nog niet , want de beste tip is over auto huren IBIZA is eigenlijk de volgende: ga je voor gemak, óf ga je voor de allerlaagste prijzen?

Het is namelijk zo dat enkele autoverhuurmaatschappijen in de aankomsthal van het vliegveld zijn gevestigd. Dat heeft als grote voordeel dat je een auto kunt huren terwijl je nog staat te wachten op je bagage. Deze bedrijven hebben dus de beste service en geven je het meeste gemak terwijl je ook nog een deel van je wachttijd beter benut. Want zéker in het hoogseizoen kan die wachttijd tot meer dan 1 uur oplopen!

Deze bedrijven zitten ín de aankomsthal voor de beste service:

    

Er zijn ook bedrijven die níet in de aankomsthal zitten, daarvoor moet je dus met een shuttlebus een stukje rijden. Niet ver, maar je moet wel even met je bagage op schoot naar een kantoor en daar zul je ook even moeten wachten. Als het je wat extra tijd waard is, kun je hier terecht voor (meestal) de laagste prijzen!

Deze bedrijven zitten rondom het vliegveld, check voor de laagste prijzen: