Vliegtickets IBIZA – Shanti’s IBIZA Vakantie Tips

Shantibiza geeft de beste IBIZA vakantie tips, ook over waar je de voordeligste vliegtickets IBIZA kunt boeken, en van welk vliegveld je beter wél of niet kunt vliegen. Na jarenlange ervaring op het eiland, ook in de drukke zomermaanden, weten we precies waar je moet zijn voor vliegtickets IBIZA. We helpen je graag!

Check de SkyScanner app eerst voor de beste vliegtickets IBIZA aanbiedingen op alle airports in Nederland, Duitsland en België!

Maar dan ben je er nog niet, want van welk vliegveld denk je te gaan vliegen? Schiphol bijvoorbeeld barst al bijna uit zijn voegen voordat de drukke zomermaanden zijn begonnen.

Op IBIZA is maar 1 vliegveld, dus dat is geen probleem. Iedereen landt op Eivissa Airport. De afstand tot de villa’s op Shantibiza varieert van 10 minuten tot maximaal 45 minuten met de auto. Verreweg de meeste vakantievilla’s zijn binnen 20 minuten te bereiken.

Als wij gaan, komt het er meestal op neer dat we in 6,5 uur van voordeur tot voordeur reizen. Dat komt omdat we meestal een ander vliegveld kiezen dan Schiphol vanwege de extreme drukte in de zomermaanden en tegenwoordig ook in het voorjaar al.

Wij kunnen daarom alleen maar van harte aanbevelen om via een van de onderstaande vliegvelden te vertrekken:

Eindhoven Airport | (lang) parkeren kan via oa Park & Fly Eindhoven

Rotterdam Airport | (lang) parkeren kan via oa Park & Fly Rotterdam

Weeze (Duitsland) | (lang) parkeren kan via oa Park & Fly Weeze

Düsseldorf Airport (Duitsland) | (lang) parkeren kan via oa ParkVia Düsseldorf

Zaventem (Brussel, België) | (lang) parkeren kan via oa VliegenenParkeren België

SkyScanner scant alle relevante airlines op zoek naar de tickets met de laagste prijs voor de opgevraagde periode: