Ontdek je favoriete IBIZA villa

VILLA HUREN IBIZA - IBIZA VILLA'S

IBIZA VILLA’S

Ben je op zoek naar een heerlijke plek om je vakantie op Ibiza door te brengen? Zoek dan niet verder! Hier vindt je de mooiste huizen op het witte eiland; van romantische casita’s aan het strand, fijne familiehuizen met eigen zwembad tot exclusieve villa’s voor grotere gezelschappen. We kennen alle huizen persoonlijk en hebben nauw contact met de eigenaren. Ieder huis heeft zijn eigen charme en geweldige ligging. Bekijk hier alle IBIZA villa’s!

STILLE VILLA’S

Shantibiza bemiddelt ook in speciale vakantievilla’s die niet overal te vinden zijn op de gebruikelijke verhuur websites, meestal op verzoek van de eigenaar. Geef je vakantiewens op IBIZA door aan Shantibiza en wij zoeken een Stille Villa voor je.

IBIZA SERVICES

Speciale wensen, iets te vieren, yoga of kok aan huis? Of wil je je vakantie onvergetelijk maken met een duik- of snorkeltrip of een boottrip? Vraag ons naar de mogelijkheden en we helpen je graag met het realiseren van je droomvakantie op IBIZA!

IBIZA VAKANTIE TIPS

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de beste en goedkoopste vliegtickets? Of bij het huren van een auto? We helpen je graag verder. Je vind hier ook IBIZA vakantie tips zoals Shanti’s Favoriete Eettentjes!

MEER VILLA’s op IBIZA?

Kijk voor de mooiste IBIZA villa’s naar ons aanbod hieronder, Shanti kan je vragen beantwoorden.